Din indkøbskurv er tom.

Stofbleer

Hos Purebaby har vi et stort udvalg af økologiske stofbleer. Vi har både de klassiske hvide og øko stofbleer i farver, som er ekstra store og dermed ekstra praktiske.

Alle vores økologiske stofbleer er lavet i rigtig god kvalitet, hvilket giver dem en meget lang levetid -  og det gælder uanset hvilken type, du vælger.

Da vi godt ved, at man har brug for mere end én stofble, har vi naturligvis også gode mængdetilbud på de hvide modeller. 

Sorter faldende

34 vare(r)

Sorter faldende

34 vare(r)

Brug økologiske stofbleer til lidt af hvert

Hvis du allerede har børn, ved du godt at stofbleer er noget nær en vidunderting.

Når babyen er lille kan de bruges til både pusleunderlag, under måltiderne, til gylp - og endda som sutteholder, hvis din guldklump har tendens til at spytte sutten ud. Du binder blot din øko stofble i suttens ring og derved bliver sutten lidt tungere og sidder bedre fast i munden på den lille - dog uden at forhindre barnet i at komme af med sutten, hvis det er dét, din baby vil.

Økologiske stofbleer til større børn

Når I går i gang med fast føde er økologiske stofbleer gode til XL-hagesmække, så tøjet ikke bliver smurt ind i grød - og når dit barn er vokset helt ud af babystadiet, kan du bruge dine stofbleer til eksempelvis rengøring.