Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Stofbleer

Hos Purebaby har vi et stort udvalg af økologiske stofbleer. Vi har både de klassiske hvide øko bleer og farvede økologiske stofbleer. Vi fører økologiske bleer fra et bredt udvalg af producenter, så du kan vælge lige den farve, form og tekstur, som du er gladest for.  Da vi godt ved, at man har brug for mere end én stofble, har vi naturligvis også gode mængdetilbud på den hvide, klassiske model. 

Vi fører også stofbleer der er ekstra store. Disse er geniale til at svøbe baby i, eller som et let sommertæppe- eller dyne. Fælles for alle vores stofbleer er, at de lavet i rigtig god kvalitet, hvilket giver dem en meget lang levetid. Dette gælder uanset hvilken type du vælger. 

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Brug økologiske stofbleer til lidt af hvert

Hvis du allerede har børn, ved du godt at stofbleer er noget nær en vidunderting.

Når babyen er lille kan de bruges til både pusleunderlag, under måltiderne, til gylp - og endda som sutteholder, hvis din guldklump har tendens til at spytte sutten ud. Du binder blot din øko stofble i suttens ring og derved bliver sutten lidt tungere og sidder bedre fast i munden på den lille - dog uden at forhindre barnet i at komme af med sutten, hvis det er dét, din baby vil.

Økologiske stofbleer til større børn

Når I går i gang med fast føde er økologiske stofbleer gode til XL-hagesmække, så tøjet ikke bliver smurt ind i grød - og når dit barn er vokset helt ud af babystadiet, kan du bruge dine stofbleer til eksempelvis rengøring.