Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Puslepuder og underlag

Med en økologisk puslepude giver du baby en dejlig blød oplevelse, når det skal skiftes. Barnet kommer til at ligge rigtigt blødt, uden at skulle lugte til plastik eller andre kunstige materialer, som de fleste andre pulsepuder / puslehynder er lavet af eller coatede med.

Vandtæt underlag til puslepude

Det er svært at undgå uheld på puslepladsen, men man kan lægge et vandtæt tisseunderlag ovenpå puslepuden eller en stofble til at tage det værste, hvis der kommer lidt ved siden af. Hos Purebaby er alle vores produkter kun lavet af materialer fra naturen, og vil på ingen måde skabe gener for dit barns hud.

Et vandtæt underlag er også en god investering, når barnet skal lære at sove uden ble. Det kan på sigt spare dig mange penge, hvis barnet gentagne gange tisser i sengen og derved måske ødelægger madrassen. Med et tisseunderlag, som kan lægges i sengen, er du siker på at væsken bliver suget op og holdt væk fra madrassen. På denne måde skåner du madrassen så den holder længere.

Lammeskind & madras til baby

En god baby madras er vigtigt, for en god nattesøvn. Nogle mennesker foretrækker at deres barn sover, på lammeskind, mens andres bedst kan lide en madras baby. Der er fordele både ved lammeskind, og en madras til vugge. En madras kan de bruge i længere tid, da den kan klare lidt mere vægt, end hvad et lammeskind baby kan. Til helt nyfødt er et lammeskind til vuggen en god ide, og gerne oven på en madras til vugge. På den måde giver du dit barn ekstra god komfort. Med en god madras til barnevogn får dit barn også, et godt sted og ligge, i sin barnevogn. Det er en god ide, og gøre lidt ekstra ud af barnevognen, da det gerne skulle være et trygt sted for barnet. Så hvis du skal ud og købe en madras barnevogn, så vælg en fra Purebaby. I Purebabys store udvalg af madras baby, er vi sikre på, at du skal finde den helt rette til dit barn.