Din indkøbskurv er tom.

Præmatur

Præmatur tøj er tøj til for tidligt fødte babyer.

De er selvsagt små i forhold til børn der er født til termin. Alt efter hvor meget for tidligt de er født, har vi præmatur tøj ned i str. 44 og enkelte ting ned i str. 38.

Vi sælger økologiske præmatur bodyer, økologiske prematur heldragter, økologiske prematur kyser, vanter og futter. Alt hvad der skal bruges for at holde de små for tidligt fødte babyer dejligt varme.

Sorter faldende

1-36 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2

Præmatur tøj med omtanke

Vores økologiske bodyer til de for tidligt fødte er med slå om lukning, så man ikke skal trække bodyen eller dragten ned over hovedet på den lille baby. De har heller ingen generende syninger eller mærker, der kradser og kilder, hvilket er ekstra vigtigt hos en præmatur baby, da de er ekstra sensitive overfor berøring.

Da de for tidligt fødte ikke har så meget fedt på kroppen, som andre babyer, er det en god ide at købe økologiske uld/silke bodyer, da det er bedre til at holde på varmen end bomuld, selv om sommeren - afhængigt af vejret selvfølgelig. Økologisk ubehandlet uld/silke er fantastisk til at regulere varmen og leder fugt og sved væk fra baby's hud, så den ikke ligger og bliver fugtig og kold.

Musthaves i en præmatur garderobe

Garderoben af premature tøj bør l altid indeholde en kyse. Babyer afgiver rigtig meget varme fra deres hoved og her vil en kyse af økologisk uld/silke være et oplagt valg.

Derudover er vanter og uldpusser også gode, da blodomløbet hos de premature ikke er fuldt udviklet og de derfor nemt får kolde fingre og fødder, uanset årstid.

.. særlig vigtigt for de meget små spædbørn, er at tøjet og sovemiljøet understøtter den naturlige hudfunktion og ikke virker forstyrrende.

Deres hud er sensitiv og kan være meget ømfindtlig, de har ofte behov for hjælp til at regulere varmen. Derfor har de brug for tøj, der giver varme og beskyttelse, samtidig med at det transporterer evt. overskydende varme ud.

For barnet er det derfor optimalt, at være klædt i naturligt tøj lige fra fødslen.

Purebaby - 100% naturtekstiler hudvenlige, behagelige og lette for huden at ånde igennem.