Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Økologiske bæreseler og strækvikler

At bære sit barn, bliver mere og mere populært. Hvilket er helt fantastisk, for jo mere kontakt der er mellem baby og forældre des bedre, og gerne hud mod hud kontakt. At bære sin baby, skaber en stor tryghedsfølelse hos den lille og det giver barnet samme fornemmelse, som når det lå i mors mave.

Det hører sin mors eller fars hjerte og hører dem trække vejret. Mange tror man skal være helt stille omkring den lille når han eller hun skal sove, men det kan gøre den lille utryg. De vil helst gerne kunne høre sine forældre, så de ved at de er i nærheden og derved kan føle sig trygge.

Vi har her hos purebaby valgt at forhandle den populære strækvikle fra Babylonia i lækkert blødt og GOTS certificeret bomuld. Vi anbefaler at man til den helt nyfødte anvender strækviklen fremfor en bæresele, da der er en helt anden støtte i en strækvikle, som man ikke kan få på samme måde i en bæresele.

Strækviklen er lavet i økologisk marteriale og findes i flere flotte farver, som både passer til mor og far.

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

Økologiske Manduca bæreseler 

Vi har her hos purebaby valgt at forhandle den populære Manduca bæresele i lækkert blødt og GOTS certifiseret bomuld. En Manduca bæresele er lavet så den kan bruges til en nyfødt, men vi anbefaler alligevel at man anvender strækviklen helt i starten. Der er en anden støtte i strækviklen, som man ikke kan få på samme måde i en bæresele.

Men dermed ikke sagt at en Manduca bæresele er et dårligt valg - det er den bedste bæresele på markedet, både når det kommer til materiale og bærekomfort. Med Manducabæreselen har du en ergonomisk korrekt bærestilling, men også for baby, som sidder ergonomisk korrekt.

Begge produkter er lavet i økologisk marteriale og findes i 2 flotte farver, som både passer til mor og far.

Strækvikler

Din lille baby har været vant til at blive båret rundt i sin mors mave i 9 måneder , og det er derfor ikke overraskende, at små børn falder til ro og føler sig trygge, når de bliver båret rundt.

En strækvikle er både en nem og skånsom metode at bære sit barn på. Du kan bruge vikler fra barnet er nyfødt og helt op til barnet vejer 18 kg og de er nemme at anvende.

Vores strækvikler fra Tricot Slen er fremstillet af 100% økologisk, strikket bomuld som er elastisk og gør det enkelt at sætte dit barn til rette i din vikle. Der er ingen generende knapper eller spænder og de yder god støtte på dine skuldre.

Du kan bære dit barn på både maven og ryggen med en Tricot Slen strækvikle. Vi anbefaler dog, at du ikke bærer barnet på ryggen, før det kan sidde selv. Du kan finde eksempler på, hvordan du kan bære dit barn i en vikle under de forskellige produkter.

Her er en strækvikle oplagt:

- Til at skabe nærvær og ro hos den lille

- Under indkøbsture, hvor det ikke er godt for babys ryg at sidde i autostolen

- En babyvikle er også oplagt derhjemme, så du kan bære dit barn, mens du ordner praktiske ting

- På ture udenfor hjemmet