Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Håndklæder og vaskeklude

Med et dejligt, blødt hættehåndklæde og vaskeklude i økologisk bomuld kan du gøre badet til en hyggelig og dejlig stund for din baby. Vi har et godt udvalg af baby hættehåndklæder i forskellige størrelser - alle i økologisk og GOTS certificeret bomuld.

Sorter faldende

26 vare(r)

Sorter faldende

26 vare(r)

Et babyhåndklæde med hætte er praktisk

Da en baby afgiver meget varme fra hovedet, er det vigtigt at holde det lille hoved varmt. Derfor er et hættehåndklæde praktisk, da det holder sig omkring hovedet.

Når barnet bliver større og står oprejst efter badet falder håndklædet ikke ned, når hætten sidder omkring hovedet.

Meget mere end håndklæder til baby

Udover håndklæder har vi også forskellige økologiske vaskeklude til baby - og der er både engangsklude og almindelige klude som man vasker efter brug.

De bløde flonelklude er gode til at tørre hænderne og munden med når man sidder ved bordet eller at vaske baby's krop med i badet. Hvis du vrider dem op i vand og lægger dem i en lukket plastikpose, er de ogspraktiske at have med i bilen og på tur. I og med at kludene har forskellige farver kan man desuden skelne mellem hvilken klud, der tilhører hvilket barn - og hvilken klud der er brugt til hovedet eller numsen.

Huden på en lille baby er sart og meget følsom. 

Derfor er det vigtigt, at din baby kun udsættes for det blødeste af det bløde. For eksempel er et slidt og lufttørret frottéhåndklæde sjældent ret behagelige mod huden  - og derfor er især vores flonelvaskeklude fra Imse Vimse et stort hit.

Baby vaskeklude med mange formål

Vaskekludende fås i pakker med 12 styk og med syninger i forskellige farver. Det gør det nemt for dig at kende forskel på klude til hovedet og klude til bagdelen.

Du kan også bruge vaskekludene ved bordet til at tørre fingre og mund med efter spisning, og har du flere børn gør de forskellige farver det endnu nemmere at skelne. Skal I på tur, så spar både de dyre vådservietter og kemiske stoffer og skyl vaskekludene op i vand og læg dem i en lukket plastikpose.

Du kan vaske dine flonel vaskeklude til baby igen og igen ved 60-90 grader og de holder sig bløde, selvom du hverken bruger skyllemiddel eller tørretumbler.