Din indkøbskurv er tom.

Uld

Uld er naturens varmende og beskyttende materiale. Ren ubehandlet uld kan optage 40 % fugt af sin egenvægt uden at føles fugtig. Det naturlige lanolinindhold giver ulden en selvrensende egenskab: når ulden kommer i kontakt med væde opstår der en naturlig forsæbningsproces.
Uld opfylder mange af det lille barns behov og understøtter kroppens varmeregulering. Uld optager optager/suger fugt uden at føles kold og våd. Uld varmer også i fugtig tilstand, det er hygiejnisk og giver ikke grobund for bakterier.

Purebaby's uldprodukter er af ubehandlet uld i økologisk, Demeter eller Kb.T. kvalitet. Ulden er ikke kunstigt behandlet mod møl og har ikke gennemgået superwash behandling.

Sorter faldende

1-36 of 243

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1-36 of 243

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Her har vi samlet alle vores uldprodukter til din baby. Alle vores uldprodukter er certificerede, og de producenter vi har valgt, anvender udelukkende uld som ikke er behandlet. Vi sælger f.eks. Engel, Serendipity, LittleLlama og Esencia. Serendipity anvender f.eks. baby alpaca og llamauld fra Bolivia og Peru, som føles som silke mod huden. Det samme gør LittleLlama, som også i nogle af deres produkter blander baby alpaca med silke. Disse bløde typer af uld, er specielt egnet til babyer med følsom hud, da det ikke føles som uld fra får. Alpaca og lama uld er yderst slidstærk og er mere holdbar en uld fra får, ligeledes fnugger det langt mindre og er bedre til at holde sin facon. Ren luksus til baby.