Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Præmatur

Hos Purebaby forhandler vi præmatur babytøj. Præmatur tøj er tøj til babyer, der f.eks. er født for tidligt eller af andre grunde er små, når de bliver førdt. Præmature babyer er selvsagte små i forhold til børn, der er født til termin, og derfor går tøjet helt ned til str. 44 og enkelte styles til str. 38.

Vi ved at det kan være svært at finde babytøj til for tidligt fødte, og derfor sætter vi en dyd i at have et lille, velvalgt udvalg af bomulds- og uldtøj til at holde de små præmature babyer dejligt varme. Vi sælger økologiske præmatur bodyer, heldragter, bukser med fødder, kyser, lune trøjer, vanter og futter. Du er altid velkommen nede i butikken, hvis du har brug for råd eller vejledning i forhold til dit køb - eller hvis du bare gerne vil se udvalget med egne øjne. 

Sorter faldende

26 vare(r)

Sorter faldende

26 vare(r)

Præmatur tøj med omtanke

Vores økologiske bodyer til de for tidligt fødte er med slå om lukning, så man ikke skal trække bodyen eller dragten ned over hovedet på den lille baby. De har heller ingen generende syninger eller mærker, der kradser og kilder, hvilket er ekstra vigtigt hos en præmatur baby, da de er ekstra sensitive overfor berøring.

Da de for tidligt fødte ikke har så meget fedt på kroppen, som andre babyer, er det en god ide at købe økologiske uld/silke bodyer, da det er bedre til at holde på varmen end bomuld, selv om sommeren - afhængigt af vejret selvfølgelig. Økologisk ubehandlet uld/silke er fantastisk til at regulere varmen og leder fugt og sved væk fra baby's hud, så den ikke ligger og bliver fugtig og kold.

Musthaves i en præmatur garderobe

Garderoben af premature tøj bør l altid indeholde en kyse. Babyer afgiver rigtig meget varme fra deres hoved og her vil en kyse af økologisk uld/silke være et oplagt valg.

Derudover er vanter og uldpusser også gode, da blodomløbet hos de premature ikke er fuldt udviklet og de derfor nemt får kolde fingre og fødder, uanset årstid.

.. særlig vigtigt for de meget små spædbørn, er at tøjet og sovemiljøet understøtter den naturlige hudfunktion og ikke virker forstyrrende.

Deres hud er sensitiv og kan være meget ømfindtlig, de har ofte behov for hjælp til at regulere varmen. Derfor har de brug for tøj, der giver varme og beskyttelse, samtidig med at det transporterer evt. overskydende varme ud.

For barnet er det derfor optimalt, at være klædt i naturligt tøj lige fra fødslen.

Purebaby - 100% naturtekstiler hudvenlige, behagelige og lette for huden at ånde igennem.