Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Vanter og Luffer

Her finder du et udvalg af vanter og luffer til baby i økologisk merinould, alpaka og ren, ny uld. Vi har også små bomuldsvanter fra Engel som er gode, hvis din nyfødte baby let kommer til at rive sig selv, når han/hun sover.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Baby'er har det med at sutte på tøj, det gælder også jakker, handsker og huer. Alt hvad der lige er i nærheden af deres mund og fingre. Derfor er det ekstra vigtigt at vælge overtøj, som er fri for hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer og som ikke har små nips og lynlåse som kan afgive tungmetaller eller andre kemikaler når det puttes i munden. Her hos purebaby forhandler vi udelukkende produkter, som er rene, økologiske og af naturlige materialer, så det er helt ok for baby at putte i munden.

Vi sælger også LanaCare's elefanthuer, som er enormt populære. Dette kan man dog også godt forstå, da de er af den lækreste bløde økologiske og ubehandlede uldfleece som man kan få. LanaCare anvender ikke uld fra landbrug hvor mulsing foregår. De går ind for dyrevelfærd og miljømæssig ansvarlighed.