Din indkøbskurv er tom.

Vanter og Luffer

Vi sælger her hos purebaby, både økologiske elefanthuer, økologiske vanter / luffer, økologiske halsedisser og andet økologisk overtøj. F.eks. sælger vi Engels økologiske uldfleece køredragt. Som er den lækreste køredragt til baby man kan få. Den er åndbar, varm og let for baby i bevæge sig i. Den er ikke stiv og hård, som rigtig mange flyverdragter til babyer og børn er. Denne stivhed og hårdhed hæmmer baby i at bevæge sig og de må ofte ligge helt stille i barnevognen.

Sorter faldende

17 vare(r)

Sorter faldende

17 vare(r)

Baby'er har det med at sutte på tøj, det gælder også jakker, handsker og huer. Alt hvad der lige er i nærheden af deres mund og fingre. Derfor er det ekstra vigtigt at vælge overtøj, som er fri for hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer og som ikke har små nips og lynlåse som kan afgive tungmetaller eller andre kemikaler når det puttes i munden. Her hos purebaby forhandler vi udelukkende produkter, som er rene, økologiske og af naturlige materialer, så det er helt ok for baby at putte i munden.

Vi sælger også LanaCare's elefanthuer, som er enormt populære. Dette kan man dog også godt forstå, da de er af den lækreste bløde økologiske og ubehandlede uldfleece som man kan få. LanaCare anvender ikke uld fra landbrug hvor mulsing foregår. De går ind for dyrevelfærd og miljømæssig ansvarlighed.