Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Ammeindlæg og tilbehør

Når man ammer, kan det være svært at undgå, at brysterne løber lidt. Især hvis de er godt fyldte eller dit barn skriger, hvilket ofte sætter gang i nedløbsrefleksen. Det er dog ikke så rart med våde pletter på trøjen og derfor er ammeindlæg en rigtig god opfindelse.

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Ammeindlæg i uld og silke

At købe et par gode uld ammeindlæg, er noget du ikke vil fortryde og der er flere grunde til, at vi anbefaler dig, at købe ammeindlæg i uld.

En af dem er, er at de er med til at holde dine bryster varme, og på den måde kan du undgå brystbetændelse og minimere risikoen for mælkeknuder.

Udover at de er varme, så suger de også bedre - og så de er selvrensende. Ved at de er selvrensende skal du ikke gøre det store, når du skal vaske dem, men blot skylle dem i lunkent vand og lade dem lufttørre.

Køb gerne flere sæt, så du altid har et rent par klar.

Et ammeindlæg i uld kombineret med silke, er en god investering hvis det er koldt, og du har rifter eller sarte brytsvorter. Ved at vende silken ind mod brystet, skåner de brystet mod ulden, men du får stadig varmen og sugeevnen. Sørg i øvrigt altid for at lade brystet lufttørre efter hver amning, inden du tager ammeindlæg og bh på igen.

Engangs ammeindlæg

Ammeindlæg i uld suger rigtig godt og bruges derfor oftest alene. Skulle du lække meget, især i starten, kan du kombinere med engangs ammeindlæg mellem ammeindlægget i uld og selve bh'en.

Det er dog vigtigt, at du ikke bruger engangs ammeindlæg direkte på brystet i starten, da det fugtige miljø, som denne type indlæg kan skabe, kan medføre svamp og dermed gøre amningen meget smertefuld. 

Senere, hvor du måske sjældent lækker, kan det være praktisk med engangsammeindlæg, som blot kan kasseres.