Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Amme BH'er og ammetøj

En amme-bh er uundværlig, hvis du ammer eller her planer om at amme. Med en amme-bh kan du nemlig nemt komme til brystet, når sulten hos den lille melder sig uden at skulle enten krænge hele brystet ud af bh'en med risiko for at ødelægge en evt. bøjle eller blonder.

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)

Hvilken type amme-bh skal du vælge?

Der findes flere slags amme-bh'er på markedet.

Nogle åbnes foran mellem brystet, hvormed de er nemme at lukke igen - i modsætning til klassiske bh'er, der lukkes på ryggen. Andre har traditionelle hægter bagpå, men konstrueret så stoffet på selve brystet kan hægtes af og trækkes ned, når den lille skal ammes.Og sidst men ikke mindst, kan du også vælge en amme-bh af elastisk stof, hvor du ganske enkelt kan trække stoffet til side, så brystet blottes.

Hvilken type du skal vælge afhænger bl.a. af temperament, men også af hvor storm barm du har. Der er nemlig oftest mest støtte i en amme'bh af hægtetypen.

Vælg den korrekte størrelse amme bh

Hvis du endnu ikke har født kan det være svært at finde ud af, hvilken størrelse amme-bh du skal købe. Dine bryster vokser nemlig formentlig, når du har født og mælken løber til - og hvor meget er ikke til at sige på forhånd.

Det er derfor som udgangspunkt en god idé at købe en amme-bh i en størrelse større, end du plejer og så vælge et elastisk materiale. Her er amme bh'en med bred elastik vist herunder oplagt.

Når mælken så er løbet til, kan du måle og finde den helt korrekte størrelse og købe amme-bh'er med eksempelvis hægter.