Slyngevugge - Natures Sway

OBS! Vi gør opmæksom på, at vi ikke tilbyder søvngaranti med prøveperiode på 14 dage. Er slyngevuggen taget i brug, tages den ikke retur.


Til en Natures Sway slyngevugge medfølger:


1 futon madras i ren uld, betrukket med 55% hamp 45% økologisk bomuld. 1 lagen passende til futonen (overtræk) i 100% økologisk bomuldsflonel. 1 Sikkerhedsfjeder der får vuggen til at vippe op og ned. (galvaniseret stål, betrukket med 100% økologisk bomuld) 2 kroge til ophængning (rustfrit stål) 1 karmbeslag til at hænge vuggen i en dørkarm. (galvaniseret stål) 1 monterings kæde, til at hænge vuggen over bjælke eller gren. (rustfrit stål) 1 sikkerhedskarabin i leddet mellem vugge og fjeder. (rustfrit stål) 1 tværpind som sættes i vugge. 1 bæretaske hvor du kan have det hele samlet, når I er på farten. (55% hamp 45% økologisk bomuld)


Hvorfor vælge en slyngevugge til din baby?


En slyngevugge er rigtig god til at vugge og berolige baby. Selv meget urolige børn vil opleve afslappelse og tryghed, da vuggen skaber bevægelser, som minder om tiden i mors mave. Vuggen kan bruges helt op til 2 år eller når barnet når 15 kg. Vuggen vejer i øvrigt kun 2,7 kg, og er derfor nem at tage med på weekend eller udflugter.


Når din baby vejer mere end 4500 gram kan du anvende afstivningsmadrassen Cocostiff™, som er en naturlig løsning til at afstive slyngevuggen og gør bunden i slyngevuggen mere åben og flad, efterhånden som baby bliver tungere. Det giver herved dit barn lidt mere plads, hvis det ikke bryder sig om at blive helt omsluttet.


Kan alle babyer bruge en slyngevugge?


Man kan afstive sin Natures Sway slyngevugge under madrassen med et tæppe. Til et spædbarn og en baby op til 4500 gram anbefaler vi, at man folder et tæppe, et håndklæde eller lign. og ligger under den uldfuton, som følger med slyngevuggen.


Er barnet født med skævheder i f.eks. ryg eller nakke anbefales det ikke at bruge en slyngevugge. Er du i tvivl, så spørg din læge eller sundhedsplejerske.


 


Flere visninger

  • Slyngevugge - Natures Sway
  • Slyngevugge - Natures Sway
  • Slyngevugge - Natures Sway
  • Slyngevugge - Natures Sway
1.996,00 kr

Varen er på lager. Levering 1-3 dage.

Vare nr. 75-10210-NATUR
Produktnavn Slyngevugge - Natures Sway
Producent Slyngevuggen®
Vaske anvisning Maskinvask 40º
Farve Natur
  • 14 dage fuld retturret med penge tilbage.
  • Hurtig levering 1-3 dage.
  • Du betaler via en krypteret forbindelse direkte til PBS.
  • 2 fysiske butikker giver dig sikkerhed.
  • Vi er klar til at hjælpe dig tlf. 35 55 11 62 - email@purebaby.dk
  • Danmarks største lager af økologiske varer.

Måske vil du også være interesseret i:

Myggenet til slyngevugge

Myggenet til slyngevugge

99,00 kr
Madras til Slyngevuggen, Afstivning

Madras til Slyngevuggen, Afstivning

299,00 kr
Madraslagen til Slyngevugge

Madraslagen til Slyngevugge

120,00 kr