Trærangler og bideringe

Trærangler

Det er sjældent man møder en baby, som ikke ejer en rangle. Det er noget af det første legetøj forældre køber til deres børn, da det er noget af det de finder spændende i deres første levemåneder. Der findes mange forskellige former for trærangler, og også rangler i mange forskellige kvaliteter.

Hos Purebaby har vi valgt, at sælge trærangler i den højeste kvalitet, så dit barn får den bedste oplevelse med ranglen, og den holder længst muligt. Derudover skal en trærangle stimulere barnets sanser på flere forskellige måder.

Vælg en økologisk trærangle

Vores lækre trærangler er i en fantastisk kvalitet, også er de økologiske. Der er ikke brugt noget unaturligt i processen og hverken maling eller andre former for behandling indeholder nogle kemikalier, så dit barn kan trygt lege med sin trærangle.

Det er i øvrigt en god idé at købe flere forskellige rangler. Så har barnet noget forskellige at vælge mellem, men da nogle trærangler har bjælder og dermed stimulerer høresansen og andre har sjove kugler, der stimulerer følesansen, får din baby således udfordret alle sanser.